Integrats amb el sistema de tramesa electrònica d’expedients a òrgans judicials

Tenim el plaer d’informar que hem integrat Gestiona amb el sistema de tramesa electrònica d’expedients a òrgans judicials utilitzant la plataforma INSIDE.

Gràcies a aquesta integració, a partir d’ara, més de 5.500 ajuntaments podran enviar de manera molt senzilla els expedients administratius que li siguin requerits pels òrgans judicials, complint en tot moment les normes tècniques establertes en l’Esquema Nacional d’Interoperabilitat. 

A dia d’avui, aquest sistema es limita a òrgans judicials del territori competència del Ministeri de Justícia (Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Múrcia, Extremadura, Illes Balears, Ceuta, Melilla, Audiència Nacional i Tribunal Suprem), i les comunitats autònomes d’Andalusia, Astúries i La Rioja. No obstant això, està previst que en els propers mesos es vagin incorporant a aquest sistema de manera progressiva els òrgans judicials de la resta de territoris. 

Amb la il·lusió i responsabilitat de continuar ajudant en el procés de modernització dels nostres clients i agraint la confiança que dipositen en nosaltres.

Compartir:

Quiero que me llamen

Si necesitas ayuda deja tus datos de contacto y nosotros te llamamos.

Información básica de protección de datos. Responsable del tratamiento: ESPUBLICO SERVICIOS PARA LA ADMINISTRACIÓN, S.A. (esPublico). Finalidad: a) contactar contigo para responder a las consultas y peticiones de información formuladas, b) mantener relaciones con la entidad en la que trabajas. Ejercicio de derechos: dpd@espublico.com o en la dirección postal del responsable del tratamiento. Más información: Política de Privacidad.

Si lo prefieres llámanos