Analítica de dades

Innovació al servei de la dada

Analítica sense límits

A través de Gestiona tindràs una experiència analítica completa. Apliquem les tecnologies analítiques i de càlcul més innovadores, i trenquem els esquemes tradicionals amb un enfocament integral i integrat.

Les nostres infraestructures d’última generació i alt rendiment ens permeten arribar a la dada des del moment de la seva generació, en temps real: una analítica sense límits.

Explora, analitza, decideix. L’experiència associativa.

Apliquem un innovador motor associatiu per a una exploració lliure, sense camins prefixats.

El sistema adapta els seus càlculs i visualitzacions a les teves cerques sense jerarquies predefinides ni biaixos, navegant des de la dada més general fins a la transacció més concreta.

Navega amb total llibertat per a un canvi de paradigma en la presa de decisions.

Business inteligence administració local

Què ens diferencia?

La dada a les mans

Crea les teves pròpies anàlisis de manera ràpida i intuïtiva gràcies a un entorn drag & drop i una capa semàntica que apropa la dada en termes de negoci. Comunica eficientment conclusions i dinamitza la manera de compartir informació a través de narracions interactives creades per tu mateix. Comparteix amb els teus equips noves anàlisis, completament interactives i navegables, per ampliar el coneixement, adaptant-lo a les vostres necessitats.

Geoanalítica:
allà on hi hagi la informació

Sistema avançat de representació d’informació georeferenciada, amb mapes interactius i multicapa, on la informació geogràfica enriqueix les anàlisis i aporta una dimensió addicional. Navega i selecciona lliurement sobre informació geopolítica, socieconòmica, demogràfica ,etc., completament integrada i veient interactivament el seu impacte en les teves anàlisis.

L’informe adequat, en el moment correcte

Generació d’informes actualitzats i alineats amb la resta de l’analítica, en els formats més utilitzats en el mercat. Generats en el moment adequat i amb informació veraç i segura, adaptada a les necessitats de cada moment. Rep informes diaris o per subscripció, genera’n d’altres a demanda, fins i tot com a resultat de condicions i alertes.

La dada amb tu, tant és on siguis

Solució informàtica control intern

L’analítica s’adapta a l’accés mitjançant visualitzacions intel·ligents i responsive, que adeqüen la manera de treballar al dispositiu que estiguis utilitzant.

No t’ha d’importar la tecnologia que estiguis utilitzant, pots continuar explorant, analitzant, fins i tot generant noves anàlisis amb el nostre sistema que adapta les visualitzacions, així com el seu maneig i comportament, gràcies a una interfície basada en els gestos, especialment dissenyada per als dispositius que utilitzem dia a dia amb les nostres mans.

Notícies i articles relacionats