Primer Aniversari de la Certificació de Gestiona

Ja ha passat un any des que certificàrem el primer alumne del programa. Un any amb molta activitat formativa, en el qual tant els que formem part de l’equip de docent, com els nostres alumnes, han pogut créixer personalment i professionalment en el marc de la certificació.

Ja són més de 130 els alumnes inscrits en la certificació, a qui s’aniran afegint progressivament més alumnes al llarg de 2024.

Metodologies formatives innovadores

Fa ja algun temps que des de esPublico comprovem la versatilitat que té la formació en línia i desenvolupem una plataforma de formació en línia com a eina d’aprenentatge continu, tant per al personal propi, com per als nostres clients.

Tanmateix, creiem que encara que els beneficis que té la formació en línia són indiscutibles, l’eficàcia de la formació assoleix nivells molt més grans si afegim a l’experiència de l’alumne un cert component de presencialitat.

Dissenyem un programa de certificació híbrid

Per aquesta raó dissenyem un programa de certificació híbrid en el qual l’alumne estudia la part teòrica del contingut individualment a la plataforma de formació, reforçada amb els tallers en línia, i el complementés amb una part de formació presencial amb un caràcter eminentment pràctic i grupal.

Al llarg d’aquests mesos hem realitzat 87 tallers en línia, que han suposat més de 200 hores de formació pràctica, s’han impartit 500 hores de formació presencial en aula i el total d’hores que els nostres alumnes han passat a la plataforma supera les 30.000 hores. Xifres que parlen per si soles i que expliquen l’èxit i els resultats del procés de capacitació.

Més enllà d’aquestes dades, es constata a través de les sessions presencials, els tallers i els fòrums de debat, la importància que té que els alumnes puguin interactuar entre ells, i directament amb els especialistes per resoldre dubtes.

Les sessions pràctiques presencials, que tenen un contingut eminentment pràctic, permeten a l’alumne tenir una experiència tangible i realista amb la plataforma, a través de la simulació de casos d’ús i les dinàmiques de formació estil flipped classroom, role play, etc., que reforcen el coneixement 360° dels processos de qualsevol organització.

El valor de la comunitat

La comunitat que hem conreat és veritablement única.

Usuaris amb perfils similars, acompliments semblants i problemes del dia a dia que es repeteixen, s’han trobat i han pogut conèixer-se i descobrir una altra manera de resoldre situacions del seu dia a dia.

Més enllà de l’aprenentatge tècnic, la nostra comunitat d’alumnes ha tingut l’ocasió de compartir experiències, vivències i coneixements, enfortint el sentiment de pertinença i col·laboració.

Aquests intercanvis han creat un valuós coneixement col·lectiu que és essencial per maximitzar l’eficiència i domini en la parametrització i configuració de Gestiona en qualsevol entitat.

Compartir coneixement en aquesta comunitat no es limita a resoldre problemes tècnics o dubtes funcionals, sinó que amplia el seu abast per incloure l’intercanvi de bones pràctiques, estratègies i consells d’altres companys, la col·laboració del qual serveix de factor multiplicador de l’eficàcia i millora dels resultats.

A esPublico, sempre amb la vista posada en el futur, continuem compromesos amb la nostra missió de transformar el sector públic, i per a això continuem acompanyant els nostres usuaris en el seu procés de modernització i millora contínua.

Estem molt il·lusionats de poder oferir als nostres clients una experiència formativa innovadora, eficaç i útil per abordar la transformació digital i la modernització administrativa de qualsevol administració pública.

Si ets client de Gestiona i estàs interessat en unir-te a la nostra pròxima promoció d’usuaris de la certificació, ens encantaria tenir-te a bord!

En el següent enllaç, et deixem un link al dossier de la certificació de 2024, en el qual poden veure’s totes les convocatòries obertes i tota la informació del programa de certificació.

https://espublicogestiona.com/productos-y-servicios/servicios-personalizados/certificacion-gestiona/

Compartir: