Padró d’Habitants i Territori

Tenim el plaer de presentar-vos els dos primers mòduls que formen part de “Gestiona Aplicaciones”, una suite de programes que canviarà per complet la gestió municipal que coneixem avui dia.

Hem dissenyat un nou Padró d’Habitants, una aplicació completament integrada amb Gestiona que en comparteix el disseny, cosa que la fa molt més intuïtiva i fàcil de manejar. 

Els procediments d’inscripció, baixa o modificació d’habitants estan preconfigurats en el sistema, la qual cosa permet automatitzar els tràmits.

Els expedients s’inicien, es tramiten i, posteriorment, se’n trasllada el resultat a l’aplicació de padró d’habitants, sense duplicitats i evitant per complet la introducció de dades de forma manual.

A més, els habitants del municipi disposaran d’una secció a la seu electrònica dedicada específicament per a ells, des d’on podran gestionar els canvis de domicili, actualitzar les dades padronals i descarregar certificats diversos.

Hem creat un sistema modern, ràpid i potent que estalvia molt de temps i aporta seguretat jurídica.

Aquest nou padró d’habitants disposa de quadres de comandament que permetran analitzar la densitat poblacional, l’evolució de la taxa d’envelliment, la capacitat del municipi per atreure i retenir població o el nivell d’ocupació dels habitatges.

També tenim el potent mòdul de Territori, que aporta i gestiona una nova dimensió geoanalítica, amb mapes interactius que relacionen cada habitatge amb la seva referència cadastral. Aquest mòdul neix adaptat als nous requisits del padró en línia de l’INE.

Vegeu el següent vídeo per conèixer més en profunditat el funcionament d’aquests mòduls.

Compartir: